BeogradLazarevacVesti

Prolećni Sajam cveća ispred Rudarske česme od 1. do 2. aprila

Turistička organizacija GO Lazarevac organizuje drugi Sajam cveća na platou ispred Rudarske česme. Na sajmu će učestvovati  24 izlagača iz Lazarevca, ali i drugih okolnih opština. Organizaciju sajma pomoglo je i preduzeće „Kolubara Usluge“, čiji štand će biti centralni na manifestaciji. Sajam cveća počinje u ponedeljak 1. aprila u 10 časova i trajaće do utorka do 18 časova. Uporedo sa Sajmom, Turistička organizacija u ponedeljak raspisuje i konkurs za izbor najlepšeg dvorišta koji će trajati do polovine juna meseca. I ove godine sponzori su obezbedili vredne nagrade a direktor Mirko Kovačević pozvao je sugrađane da posete sajam ali i da prijave svoja dvorišta za konkurs.

Sajam cveća

Turistička organizacija Gradske opštine Lazarevac najavljuje drugi Sajam cveća, koji će se održati na platou ispred Rudarske česme. Ova manifestacija okupiće 24 izlagača iz Lazarevca, ali i drugih obližnjih opština, čineći ovaj događaj pravim cvetnim rajem za sve ljubitelje prirode i lepote biljnog sveta. Pomoć u organizaciji sajma pružilo je i preduzeće „Kolubara Usluge“, čiji će štand biti centralno mesto dešavanja na manifestaciji. Njihova podrška doprinela je tome da Sajam cveća bude još atraktivniji i bogatiji.

Mirko-Kovačević,-direktor-Turističke-organizacije-GO-Lazarevac
Mirko Kovačević, direktor Turističke organizacije GO Lazarevac

U isto vreme kada počinje Sajam, Turistička organizacija Lazarevca raspisuje konkurs za izbor najlepšeg dvorišta. Ovaj konkurs pruža priliku svim sugrađanima da pokažu svoju kreativnost i ljubav prema uređenju prostora. Prijave će biti otvorene do polovine juna meseca, a sponzori su obezbedili vredne nagrade za najuspešnije učesnike.

Početak Sajma zakazan je za ponedeljak, 1. aprila, tačno u 10 časova, a trajaće do utorka, do 18 časova. Posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnoj ponudi cveća, biljaka i sadnica, kao i da se upoznaju sa najnovijim trendovima u hortikulturi. Direktor Turističke organizacije, Mirko Kovačević, poziva sve sugrađane da posete Sajam cveća i da se prijave na konkurs za najlepše dvorište.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Prolećni Sajam cveća ispred Rudarske česme od 1. do 2. aprila

  • Svetlana Randjić

    Divno!Jako lepa manifestacija

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA