BeogradIZBORI 2023LazarevacVesti

Promotivni štand SPS -a u Lazarevcu

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije Lazarevac održao je predizborni skup kod zelene pijace i građanima delio promotivni materijal. Socijalisti su iskoristili priliku da razgovaraju sa prolaznicima o predstojećim izborima i programu stranke. Skup su posetile dve kandidatkinje za narodne poslanice SPS-a, Dubravka Kralj i Justina Pupin Košćal.

Predizborni štand na kome je deljen propagandni materijal lazarevački socijalisti organizovali kod zelene pijace. Stanačke kolege u Lazarevcu posetile su kandidatkinje za narodne poslanice Dubravka Kralj i Justina Pupin Košćal. Listu socijalista za predstojeće izbore čine većim delom mladi i visoko obrazovani kandidati. Težnja rukovodstva SPS-a je da se Lazarevac i dalje razvija. Kandidatkinja za narodnu poslanicu u narodnom sazivu, Dubravka Kralj istakla je da je Socijalistička partija Srbije širom otvorila vrata pre svega mladima kako bi mogli da se bore za bolje sutra. Kazala je da mladi nisu samo ukras ove stranke, već ozbiljan akter politike i ozbiljno učestvuju u kreiranju državne politike.

Dubravka Kralj, kandidatkinja za narodnu poslanicu SPS-a, istakla je da je predsednik SPS-a, Ivica Dačić političar koji razume probleme naše zemlje ali i one koji su nastali u celom svetu i dodala da je on jedini koji bi mogao da se sa njima uhvati u koštac.

Lazarevački Socijalisti ovom prilikom pozvali su građane da na narednim izborima daju poverenje listi pod rednim brojem dva „Ivica Dačić-Premijer Srbije“ i „Toma Fila-gradonačelnik Beograda“.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA