BeogradKulturaLazarevacVestiZdravlje

Promovisana knjiga „Kako biti zdrav i srećan“

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je promocija knjige „Kako biti zdrav i srećan“ doktorke Tatjane Jocović, koja je ujedno studija o zdravom životu i prosperitetu u kojoj autorka govori o prevenciji i lečenju fizičkih i psihičkih bolesti. Knjiga je objavljena pre nekoliko godina a sada je predstavljeno novo izdanje sa više informacija koje su vezane i za velike promene u poslednje dve godine koje su zadesile planetu.

Promocija knjige

Promocija knjige „Kako biti zdrav i srećan“ doktorke Tatjane Jocović održana je u Bibliotci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. Knjiga je objavljena pre nekoliko godina a sada je i dopunjena, u svetlu novih dešavanja na globalnom nivou i govori o prevenciji i lečenju fizičkih i psihičkijh bolesti.

Tatjana Jocović
Tatjana Jocović

Naša je uloga da jedni drugima pomažemo i da ne dozvolimo da padamo u depresiju. Problem je u tome što savremeni trend, koji se nudi i propagira, stvara od nas velike egoiste, pa nam nisu više bitne ni najbliskije osobe u životu, pa se samim tim i naše psihičko zdravlje narušava, zaključila je doktorka Jocović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA