Prvi „Kalimero kup“ u malom fudbalu 2. februara

Prvi „Kalimero kup“ u malom fudbalu za mlađe kategorije biće održan u Sportsko rekreativnom centru „Kolubara“ u Lazarevcu u subotu 2. februara  i trajaće od 9 do 19 časova. Učestvovaće osam timova među kojima su Crvena zvezda, Partizan, Kolubara i domaćin i organizator kupa Škola fudbala „Kalimero“. U susret raspustu Prvo prigradsko pozorište „Puls teatar“ uz podršku Turističke organizacije održaće se peti po redu Novogodišnji pozorišni ringišpil pa će učenici imati priliku da pogledaju četiri dečije predstave Puls teatra u Centru za kulturu. Novogodišnji ringišpil će trajati od 02. do 05. februara a ulaz će biti besplatan.

Na Prvom Kalimero kupu učestvovaće mlađe selekcije fudbalera a igraće se mali fudbal. Organizator i idejni tvorac ove manifestacije je Škola fudbala „Kalimero“. Učestvovaće osam ekipa a pored organizatora takmičiće se, između ostalih i Patizan, Crvena zvezda, OFK Beograd i drugi.

Futsal-klub-2

Kada su propozicije turnira u pitanju, u uvodnom delu ekipe će biti podeljene u dve grupe po četiri tima. Igra se po modelu svako potiv svakog. Rezultati u uvodnim utakmicama formiraće tabelu a samim tim i raspored za finalni deo. Organizatori se nadaju da će „Kalimero kup“ postati tradicionalan.

Prvo prigradsko pozoriste „Puls teatar“ tokom raspusta pripremio je 4 zanimljive predstave za najmlađe. U sklopu Novogodišnjeg ringišpila biće izvedene predstave „Novogodišnja kalamandarija“, „Dve novogodišnje jelke“, „Novogodišnja zbrka“ i „Novogodišnja peripetija“ a ulaz će biti slobodan.

Direktor Turističke organizacije opštine Lazarevac Mirko Kovačević zadovoljan je 2018. godinom ističući da je u toku prošle godine ova ustanova učestvovala na 24 manifestacije koje su bile organizovane u Lazarevcu u oblasti kulture i sporta. Na najbolji način Lazarevac je predstavljen i na mnogim manifestacijama i sajmovima van naše opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA