Prvi trening FK ”Kolubara” sa novim trenerom

FK ”Kolubara ” u novoj sezoni predvodiće trener Dejan Nikolić. Predstavljajući svog stratega u novoj rundi prvoligaškog takmičenja ovaj lazarevački fudbalski klub organizovao  je konferenciju za novinare.

FK Kolubara ponovo na centru Dejan Nikolić je pre četiri godine sedeo na klupi “rudara”, tako da dobro poznaje rukovodstvo kluba i većinu igrača. Ujedno su predstavljena nova lica ‘’Kolubare’’ a na tom spisku su tri imena Tomislav Pajović iz kruševačkog ”Napretka”, Tomislav Stojanović FK ”Mladost’’ Lučani i talentovani Lazar Popović koji dolazi na pozajmicu iz superligaša ”Voždovca’’.

“Svakako da su nam ambicije da budemo u vrhu tabele. Sve će da zavisi i od igračkog kadra. Ostaje da vidimo koje ćemo fudbalere imati na okupu”- kazao je Nikolić.

Kada je reč o pripremama novi-stari kormilar zeleno-crnih je istakao da će kompletne pripreme da budu realizovane  u Lazarevcu.

Prvi trening sa novim trenerom

Sportski direktor Lazarevčana Dragiša Urošević, za medije je izjavio  zašto je izbor pao baš na Dejana Nikolića:

“Odlučili smo da angažćujemoi Nikolića jer poznajemo njegov način rada. U isto vreme formiramo i  igrački kadar, ali on nije konačan, jer smo u pregovorima sa još nekoliko mogućih osveženja”.

Pozdrav stručnog tima

Valja napomenuti da su za sada prvoligaša iz Lazarevca napustili: golmani Ostojić I Kovačević, zatim: Milovanović, Kočić, Cvetković, Krstić, Vujasin i Ristović. Jedan od narednih zadataka čelnika Kolubare biće svakako angažovanje proverenog golmana.

lagani trening

Na prvom treniungu Kolubare na krovu stadiona nisu primećene rode, ali su se pominjale. Naime, kapiten Nikola Vasiljević dobio je prinovu u porodici. Postao je otac, pa je to bilo opravdanje za izostanak sa prvog treninga.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA