BeogradLazarevacVesti

Publika se vraća u Centar za kulturu Lazarevac

Centar za kulturu Lazarevac u 2021. godini će svoj program prilagoditi epidemiološkoj situaciji ali i zahtevima publike. Nakon perioda kada su ustanove kulture bile zatvorene ponovo se realizuju brojni programi.  Februar će obeležiti premijera domaćeg filma “ Jedini izlaz“.

Centar za kulturu

Nadamo se da su slike zatvorenih ustanova kulture iza nas i da bolji dani tek dolaze. U prilog tome je i program Centra za kulturu Lazarevac. U februaru nas očekuje bogat bioskopski program, gostovanja pozorišnih predstava ali i likovni programi u Modernoj galeriji.  Već tradicionalno projekcije filmova su izuzetno posećene, posebno interesovanje vlada za domaće filmove. Nakon dužeg vremena očekuje se premijera filma “Jedini izlaz“.

Stela StanišićCentar za kulturu se tokom februara opredelio za gostovanja predstava humorističkog karaktera. U skladu sa epidemiološkim merama to su predstave sa manje glumaca na sceni.

U Modernog galeriji Centra za kulturu Lazarevac 24. februara organizuje se promocija knjige “Patrijarh Pavle – Svetac kojeg smo poznavali“,  autora Đorđa Randelja. Knjiga će vam omogućiti uvid u način razmišljanja i vrednosti za koje se zalagao čovek koji predstavlja jedan od svetlijih primera u našoj novijoj istoriji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA