Radovi na balon sali OŠ “Vojislav Voka Savić” u punom jeku

I pored epidemije koronavirusa, koja je na snazi i u našoj zemlji, brojni infrastrukturni projekti u opštini Lazarevac nastavljaju sa svojom realizacijom, a među njima je i izgradnja balon sale za Osnovnu školu “Vojislav Voka Savić”.

Balon sala Vokine škole

Radove je obišao predsednik opštine Bojan Sinđelić u pratnji lokalnog rukovodstva i državnog sekretara Bojana Stevića, koji se zahvalio izvođaču radova što, i pored vanrednog stanja sve se realizuje po planu. Sinđelić je ovom prilikom rekao da će ova balon sala biti završena do septembra i podsetio da se izvode radovi na sportskoj sali u Rudovcima koja će biti gotova do kraja godine.

Bojan Sinđelić
Bojan Sinđelić

Obilazeći radove na izgradnji balon sale za osnovnu školu “Vojislav Voka Savić” predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova koji će biti završeni do početka nove školske godine. On se zahvalio radnicima i izvođaču radova što i pored vanrednog stanja radovi  se obavljaju planiranom dinamikom. On je naglasio da će balon sala biti od velikog značaja za sve učenike ove škole ali i ostale građane i sportske klubove. Sinđelić je rekao i da će sportska hala u Rudovcima biti završena do kraja godine.

Nova balon sala

Sinđelić se zahvalio Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i sekretaru Bojanu Steviću na sredstvima kojima će biti izgrađena balon sala za školu u Velikim Crljenima. Do kraja godine biće završena dogradnju škole “Vojislav Voka Savić”, rekao je Sinđelić i najavio radove za školu “Knez Lazar”.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić iskoristio je još jednom priliku da apeluje na građane da poštuju propisane odredbe i ostanu kod kuće dok traje epidemija koronavirusa.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA