BeogradLazarevacVesti

Radovi na popravci putnog prelaza u Vreocima, promena drumskog saobraćaja za 30. novembar

U Organizacionoj celini „Prerada” — pogon Železnički transport nalazi se putni prelaz (ukrštanje puta i tri industrijska koloseka) na kojem je potrebno izvršiti iskop materijala radi utvrđivanja lokacije pucanja vodovodne cevi koja svojim izlivanjem preti da ugrozi stabilnost podloge a time i drumski i železnički saobraćaj.

Plan je da se otkopavanjem u zoni putnog prelaza utvrdi tačna lokacija defekta cevi i u što kraćem roku otkloni nedostatak i sanira eventualna šteta nastala prodorom vode u donji sloj pruge. Opisane operacije biće izvedene od strane zaposlenih u Organizacionoj celini „Prerada“, JP EPS, Ogranak PB „Кolubara“, dana 30.11.2019. godine u vremenu od 08 do 15 časova.

U pomenutom vremenskom intervalu drumski saobraćaj na relaciji Lazarevac- Vreoci-Aranđelovac i Beograd-Vreoci-Aranđelovac, obavljaće se alternativnim pravcem, ulicom Velimira Stepanovića (put pored crkve u Vreocima).

Za vreme i na mestu izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća vertikalna signalizacija, kao i osoblje koje će usmeravati učesnike drumskog saobraćaja na mestu gde je potrebno izvršiti preusmerasanje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA