Raspisan foto konkurs “Sa knjigom je lepše”

Biblioteka “Dimitrije Tucović” Lazarevac i Gradska biblioteka “Božidar Knežević” Ub organizuju foto konkurs “Sa knjigom je lepše”. I ove godine organizatori su pripremili zanimljive nagrade za najbolje, a svaki učesnik konkursa može da pošalje najviše tri fotografije.

Biblioteka "Dimitrije Tucović"

Svoja iskustva možete da zabeležite mobilnim telefonom ili foto – aparatom i slike pošaljete na mejl knjige@bibliotekalazarevac.org.rs. Konkurs je raspisan 10. jula i trajaće do 1. septembra.

Leto uz knjigu u našoj prelepoj zemlji, na selu, na planini, u šumi, u dvorištu… Jedino ograničenje je vaša mašta, poručuju iz Biblioteke “Dimitrije Tucović” i pozivaju sve zainteresovane iz bilo kojeg dela Srbije da se prijave na ovaj konkurs i svoje fotografije podele sa svima, i na taj način budu u prilici da osvoje lepe nagrade.

Lazarevačka Biblioteka

Ovo je druga godina kako lazarevačka Biblioteka sprovodi foto konkurs, a prva u saradnji sa BIbliotekom “Božidar Knežević” iz Uba.

Prvi foto konkurs “Sa knjigom je lepše” zainteresovao je veliki broj sugrađana koji su slali svoje radove, a značajan broj fotografija pristigao je iz drugih gradova naše zemlje, pa se očekuje da će ovogodišnji privući još veći broj zainteresovanih koji će svoje slike poslati tokom trajanja konkursa, kaže nam bibliotekarka Dragana Marinković.

Dragana Marinković
Dragana Marinković

Konkurs “Sa knjigom je lepše” otvoren je 10. jula, a završava se 1. septembra, kada će uslediti žiriranje a potom i proglašenje najboljih i dodela zanimljivih nagrada.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA