BeogradLazarevacPoljoprivredaVesti

Raspisani republički Javni pozivi za poljoprivrednike

Republički Javni poziv za poljoprivrednike raspisan je 13. aprila. Država je objavila subvencionisanu nabavku bušenja bunara, što je podsticaj koji je bio aktuelan i prethodnih godina. Ove godine u Javni poziv resorno ministarstvo je uključilo investicione radove za zemljište, takozvanu kamasaciju zemljišta, zatim nabavku opreme za navodnjavanje, kao i Javni poziv za stavljanje u funkciju zapuštenog zemljišta, izjavio je za Gem član Veća Gradske opštine Lazarevac zadužen za poljoprivredu Nenad Bačanac.

Kancelarija za poljoprivredu GO Lazarevac

Republički Javni poziv za poljoprivrednike raspisan je 13. aprila, a resorno ministarstvo je u subvencionisanje uključilo kamasaciju zemljišta, nabavku opreme za navodnjavanje i stavljanje u funkciju zaparloženog zemljišta. Kada je u pitanju poziv za investicione radove, visina učešća države iznosi 80 odsto, naveo je član Veća Nenad Bačanac.

Nenad Bačanac
Nenad Bačanac

Republički Javni poziv za sređivanje zapuštenog zemljišta je novina ove godine, a cilj dobijenih sredstava je da se to zaparloženo zemljište privede nameni.

Prijave za nove republičke konkurse podnose se zaključno sa 24. majem ove godine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA