Rekordnih 50 km asfalta ove godine u Lazarevcu

Na teritoriji GO Lazarevac asfaltirano je tokom ove građevinske sezone preko 50 km puteva, kako onih od velikog značaja za našu i okolne opštine, tako i lokalnih i nekategorisanih saobraćajnica. Radovi su finansirani iz opštinskog, gradskog i republičkog budžeta, a član veća zadužen za bezbednost u saobraćaju Aleksandar Bulatović izrazio je zadovoljstvo postignutim i najavio da će ukoliko vremenske prilike to dozvole do kraja ove i početkom naredne godine biti asfaltirano još deset nekategorisanih puteva.

Asfaltiranje

Građevinska sezona se, sudeći prema prognoziranim meteorološkim prilikima bliži kraju, a član veća zadužen za bezbednost u saobraćaju i koordinaciju sa mesnim zajednicama Aleksandar Bulatović ističe da su gotovo svi projekti vezani za putnu infrastrukturu realizovani u skladu sa planiranim. Među najdužim i najznačajnijim deonicama koje su rekonstruisane tokom ove godine su regionalni put Kruševica – Vreoci i saobraćajnica Brajkovac – Dudovica.

Prema praksi iz prethodnih godina ukoliko vremenski uslovi to dozvole građevinska sezona se neće prekidati do kraja godine.

Asfalt

U centralnoj gradskoj zoni ulica Kralja Petra dobiće do proleća nov i moderan izgled, a kako je rekao Bulatović naredne godine posebna pažnja biće posvećena centralnoj gradskoj zoni.

U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju GO Lazarevac je i ove godine za svih 650 prvaka sa teritorije naše opštine nabavila časopise ”Pažljivko” kao i predavanje o bezbednom ponašanju u saobraćaju. Časopisi su već podeljeni u gradskim, a tokom ove nedelje biće podeljeni i u seoskim školama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA