BeogradLazarevacObrazovanjeVesti

Rikanović najavio izgradnju fiskulturne sale za školu u Velikim Crljenima

Zamenik predsednika Gradske opštine Lazarevac Tomislav Rikanović posetio je Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima i učenicima prvog razreda poklonio knjge „Recitanka“, profesorke srpskog jezika Danijele Kvas. U prvi razred ove školske godine u u ovoj mesnoj zajednici upisan je 41 učenik i još šest đaka u izdvojenom odeljenju. Rikanović je najavio da su obezbeđena sredstva za izgradnju fiskulturne sale za učenike, a da će radovi na izgradnji početi za nekoliko dana.

Tomislav Rikanović u Velikim Crljenima

Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima obišao je sa saradnicima zamenik predsednika opštine Lazarevac Tomislav Rikanović. On je učenicima prvog razreda ovom prilikom poklonio knjige „Recitanka“, profesorke srpskog jezika Danijele Kvas. U ovu školu upisan je 41 đak prvak i šest u izdvojenom odeljenju, a školu pohađa oko 400 učenika.

Osnovna škola Sveti Sava u Velikim Crljenima

Rikanović je napomenuo da je novi deo škole ozakonjen. Kaže da će izgradnja fiskulturne sale u ovoj školi početi za nekoliko dana. Sredstva za ovaj posao su obezbeđena, a vrednost projekta je oko 42 miliona dinara.

Rukovodstvo opštine Lazarevac u Velikim Crljenima

U planu lokalnog rukovodstva je da u narednom periodu obiđu sve škole na teritoriji opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA