„Rudari“ krenuli u susret proleću

Kao po nekoj tradiciji i ovogodišnji start zimskih priprema fudbalera Kolubare obeležio je sneg. Ali, lopta se ipak zakotrljala na Gradskom stadionu u Lazarevcu. Šef stručnog štaba Zoran Milinković, označio je početak rada, a prvotimci su već sa prvim krugovima, pokazali da motivisani ulaze u period u kojem će se boriti za mesto u startnoj postavi.

Milinković, levo

– Želim vam svima, pre svega, puno zdravlja, jer kada ste zdravi i obaveze koje vam treneri nametnu, lako ćete obavljati. Iza nas je uspešna jesen, pa nema razloga da ne budemo uspešni i u preostalih sedamnaest utakmica – rekao je Nemanja Ivanović, predsednik zeleno-crnih.

I sportski direktor Dragiša Urošević, bio je kratak, ali i dovoljno jasan.

– Nastavljamo tamo gde smo stali. Imamo dobar tim,sjajne uslove i logično je da očekujemo i dobre igre i rezultate – kazao je Urošević.

Dragiša Urošević
Dragiša Urošević

Trener Milinković, upoznao je igrače šta ih očekuje u narednom periodu. Kada se to kaže, onda se misli na treninge, kontrolne utakmice…

– Svi krećemo od nule, a kroz treninge ćemo videti gde smo sa snagom, igrom… Imamo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo i spremno dočekamo nastavak borbi za bodove – naglasio je Milinković.

Fudbaleri Kolubare

Poznato je da su lazarevačkog prvoligaša napustili golman Velimirović, zatim Rakić, Gojković, Pajović, Bosančić, Urošević, Bojović i Ilić. Od novih imena za sada je stigao jedino golman Vladan Elesin iz novosadskog Proletera. Na probi je nekoliko mladih igrača, a njihov status će da bude poznat u narednih nekoliko dana.

Tokom priprema Kolubara će odigrati sedam kontrolnih utakmica. Prva jer na programu 23. januara, a rival je Grafičar.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA