Sajam sporta na jezeru Očaga

U organizaciji Gradske opštine Lazarevac, Saveta za mlade i Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“ u petak 23. avgusta na jezeru Očaga biće održan sajam sporta. Sajam će biti otvoren u 16 časova predstavom za decu „Mudro prasence“ Prvog prigradskog pozorišta „Puls teatra“. Tog dana na Očagi će se predstaviti 20 sportskih klubova. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić pozvao je sve Lazarevčane, pogotovo mlađe da prisustvuju ovoj manifestaciji i istakao da je cilj njenog održavanja promocija sporta i zdravog stila života.

Jezero-Očaga

Sajam sporta u organizaciji Saveta za mlade, Sportsko rekreativnog centra „Kolubara“, uz podršku opštine Lazarevac je manifestacija koja će ove godine prvi put biti održana. Najpre će na otvaranju od 16 časova za najmlađe biti odigrana predstava „Mudro prasence“ Prvog prigradskog pozorišta „Puls teatra“. U toku celodnevnog programa posetiocima će se predstaviti više od 20 sportskih klubova, među kojima će biti ronioci, kajakaši i mnogi drugi.

Uroš Stolić, Savet za mlade
Uroš Stolić, Savet za mlade

Sugrađani će moći da probaju zaron u jezeru Očaga. Biće kajak klub iz Lajkovca, rafting klub, vožnja po jezeru, skajlajn. Očekujemo dosta posetilaca i pozivamo sve da dođu i isprate manifestaciju – dodao je Uroš Stolić.

Predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić pozvao je sve sugrađane, naročito one mlađe, da prisustvuju manifestaciji na jezeru Očaga. Namera je, kaže Sinđelić, da sajam sporta posete mladi, kako bi se animirali da se bave sportom i stekli sportske navike.

Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac
Bojan Sinđelić, predsednik GO Lazarevac

Sajam sporta će biti prilika da se pokaže da je Lazarevac grad sporta a cilj je da se predstave najuspešniji lazarevački klubovi i sugrađanima približe oni manje popularni sportovi, kaže direktor SRC „Kolubara“ Vladimir Dragićević.

Svrha organizovanja Sajma sporta je promocija zdravih stilova života i bavljenje sportom. Namera organizatora je da ova manifestacija postane tradicionalna i privuče što veći broj sugrađana na popularno lazarevačko kupalište jezero Očaga.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA