BeogradLazarevacVesti

Sanacija Odlagača 4 u Kolubari Metal teče po planu

U Kolubari Metal u toku su radovi na sanaciji „odlagača 4“ sa „Tamnave Zapadno polje“ koji je oštećen u požaru koji se desio sredinom januara ove godine. Nakon stabilizacije sprave, obezbeđeni su prilazni putevi i plac na odlagaču, što je urađeno uz angažovanje Kolubare Građevinar. Radovi su u Metalu sada u punom jeku, na samom terenu ali i u pogonu proizvodnje, gde se radi regeneracija sklopova za odlagač 4. Prema rečima koordinatora poslova Lazara Bajića, završen je ciklus izrade sklopova, a na teren je poslata mala obrtna platforma, deo konstrukcije za strelu balasta, a tokom sledeće nedelje još jedna platforma će biti spremna za ugradnju. Prema Bajićevim rečima započet je drugi ciklus izrade trake 3, i sve se izvodi prema planu. Bajić je izrazio zadovoljstvo entuzijazmom svih koji su angažovani na ovim poslovima, i dodao da je rok za završetak ovih radova 30. novembar.

Sanacija Odlagača 4 u Kolubari Metal

Radovi na sanaciji „odlagača 4“, koji je oštećen početkom godine, a koje izvodi Kolubara Metal obavljaju se planiranom dinamikom. Pošto je izvršena stabilizacija sprave, obezbeđeni su prilazni putevi i plac na odlagaču, a ovaj posao je završen uz angažovanje Kolubare Građevinar, rekao je diplomirani mašinski inženjer Lazar Bajić, koji je koordinator poslova.

Platforma za Odlačag 4

Bajić ističe da su radovi sada u punom zamahu, kako na samom terenu, tako i u pogonu proizvodnje, gde se vrši regeneracija sklopova za „odlagač 4“. Na teren je poslata mala obrtna platforma, a tokom naredne nedelje i druga će biti spremna za ugradnju.

Odlagač 4

Koordinator poslova Lazar Bajić kaže da je zadovoljan sa svim saradnicima koji izvode radove na sanaciji odlagača, i dodao da je dobra atmosfera ključ uspeha.

„Odlagač 4“ je izuzetno bitan za tehnički proces na „Tamnavi Zapadno polje“ i ima značajnu ulogu u proizvodnji kako uglja, tako i otkrivke.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA