BeogradLazarevacVesti

Selekcija 2011. FK Real 28 osvojila u Beču Ligu Evrope na Champions Trophy 2023

Selekcija 2011. godište FK Real 28 iz Lazarevca osvojila je Ligu Evrope na prestižnom turniru Champions Trophy 2023., koji se proteklog vikenda igrao u Beču. Zlatni dečaci imali su teške mečeve i borbene protivnike iz cele Evrope, među kojima su i timovi najpoznatijih klubova: Reala, Barselone, Juventusa i mnogi drugi. O važnosti turnira govori i podatak da bi se učestvovalo na ovako prestižnom takmičenju, trebalo je kvalifikovati se kroz pobedu na nekom od 40 turnira tokom šest meseci koji prethode velikom austrijskom spektaklu.

FK Real 28

Dobri poznavaoci prilika u dečjem fudbalu na evropskom i svetskom nivou dobro znaju šta znači ime Champions trophy turnir. Dečaci iz FK Real sanjali su ovu pobedu a na putu ka uspehu bodre ih treneri kao i roditelji, koji su i ovaj put bili sa njima u Beču. Zlato iz Beča svakako im je vetar u leđa a selekcija 2011. godišta FK Real iz Lazarevca pokazala je kako se igra i voli fudbal. Ovi zlatni dečaci igraju kao pravi tim i dodaju da uspeh nije izostao, ali da su svakako i protivnici bili teški i da su ih namučili da dođu do cilja.

FK Real 28

Od 2015. godine sa velikim uspehom radi škola fudbala Real u Lazarevcu. Godinama radi sa decom najranijeg uzrasta i oblikuje nove buduće igrače koji imaju ambicije da svoje fudbalske karijere nastave u velikim klubovima. O uspešnosti kluba govore i brojni trofeji i priznanja, a pored dece koja igraju dobar fudbal, svakako najzaslužniji su i treneri koji sa pažnjom i strpljenjem rade sa talentovanim dečacima. Oni dodaju da je najveći uspeh kluba svakako trofej iz Beča.

Treneri FK Real 28

Trenutno u klubu igra oko 90 dečaka a najmlađi su 2017/2018. godište a među trofejnijim se, pored 2011. godišta, izdavaju i dečaci 2013. godište. Za sada im najveći problem predstavljaju termini za treninge i nadaju se da će i taj problem biti u skorije vreme rešen.

Veštački teren, temperatura oko 38 stepeni, dečaci nasmejani i odlučni da jednog dana igraju za Zvezdu, Partizan, Real Madrid i druge evropske klubove. Osvajaju medalje, odlaze na turnire a pored dobrog fudbala svuda gde se pojave na lep način prezentuju i grad iz kojeg dolaze. Verujemo u njih i nadamo se da će kao i njihovi imenjaci iz Madrida biti i u budućnosti jedan od najtrofejnijih klubova u Lazrevcu ali i u celoj Srbiji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA