Serija važnih utakmica pred košarkašima Kolubare

Za košarkaški klub Kolubara ova sezona je specifična, tokom koje su zeleno crni imali dosta problema i sa koronavirusom. Kolubara je dobro počela sezonu i bila među vodećima na tabeli Košarkaške lige Srbije, ali je usledio i pad, jednim delom i zbog igranja utakmica van Lazarevca. U poslednje tri utakmice Lazarevčani su poraženi, pa se trenutno nalaze na 11 mestu sa skorom od 8 pobeda i 11 poraza.

Košarkaši Kolubare

Nakon dobrog starta na početku sezone, košarkaši Kolubare suočeni su sa izazovima koje nam je donela pandemija koronavirusa. Izabranici trenera Marka Dimitrijevića igrali su i van Lazarevca pa se i tu može tražiti uzrok slabijih izdanja. Kolubara je tri poslednja duela tesno izgubila, ali će bolju formu tražiti već u petak 12. februara kada će u Užicu igrati protiv Slobode. Nakon Slobode, očekuju ih tri važne utakmice.

KK Kolubara

Veliki hendikep košarkašima Kolubare je to što zbog pandemije nisu igrali u SRC „Kolubara“, već u Mionici, a igračima posebno nedostaje podrška publike.

Nikola Simić
Nikola Simić

Kapiten Kolubare Nikola Simić je i trener mlađim pionirima. Trenutno su u toku kvalifikacije, a do kraja će biti odigrane tri utakmice pa su velike šanse da uđu u Prvu ligu u svojoj kategoriji.

Pored utakmice sa Slobodom, košarkaši Kolubare će već u ponedeljak, 15. januara ugostiti ekipu Pirota.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA