Siniša Mali odgovara na 2000 pitanja građana i privrede

Ministar finansija Siniša Mali odgovarao je jutros na pitanja građana i privrede o programu ekonomskih mera .

Ministar finaskija odgovaro na pitanjaNa instagram nalog ministra Siniše Malog stiglo je više hiljada pitanja. Veliki broj građana žalio se na egzistencijalne probleme. Privrednici su tražili odgovore na dileme vezane za primenu ekonomskih mera . Građani i privrednici su mogli da šalju pitanja putem direktne poruke na zvanični instagram nalog ministra finansija @mali_sinisa.

Siniša Mali - ministar finansijaJednu šestočlanu porodicu zanimalo je kako do pomoći mogu da dođu socijalno ugroženi. Još jedna molba za pomoć stigla je od osobe koja je radila preko Omladinske zadruge u ugostiteljskom objektu. Građani su tražili dodatno pojašnjenje kada je reč o preduzetnicima: između ostalog da li su merama obuhvaćeni i penzioneri preduzetnici, da li se mogu u septembru imiriti odloženi porezi i doprinosi. Bilo je i pitanja koja se tiču porodilja, odnosno da li mere mogu koristiti i žene na porodiljskom bolovanju.

Odgovori ministra na postavljena pitanja se mogu pronaći u komentarima ispod fotografije na instagram profilu. S obzirom na broj postavljenih pitanja, na njih će se i dalje odgovarati u toku današnjeg i narednih dana, a kako bi svi građani i privrednici razrešili svoje nedoumice.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

3 komentara na vest “Siniša Mali odgovara na 2000 pitanja građana i privrede

 • 29. januara 2021. at 18:00
  Permalink

  Da li cu ja dobiti pomoc.Imam 61godinu nemam nikakva primanja i na zavodu sam za zaposljavanje.Stanujem privatno l treba mi jos 4 meseca da bi ostvarila neka prava za pomoc preko zavoda.Pomozite mi molim vas . Miroslava Mladenovic Petrarkina 4/12 Zvezdara 11160 Beograd

  Reply
 • 2. juna 2020. at 18:28
  Permalink

  Postovani!Uporno pokusavam da dobijem odgovor i nista.Interesuje me posto radim u prodavnicu prehrambenu i radili smo non stop za vreme vanrednog stanja.O gazde nismi dobili ni dinar za 3 meseca, dobijamo samo minimalac od drzave.Pa me interesuje da li imamo pravo na platu posto primamo na ruke i manja je od minimalca ili ne ?

  Reply
 • 2. juna 2020. at 14:22
  Permalink

  Postovani.moj sin ima 18 godina da li je pravedno posto su u pitanju samo 2 dana njegovog punolestva ne uzme tih 100 evra.Ja koliko znam vandredno stanje je ukinuto posle Djurdjevdana.

  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA