Škola fudbala ”Kalimero”: VII međunarodni turnir na Zlatiboru

Na Zlatiboru se od 1. do 5. maja organizuje VII Međunarodni turnir u fudbalu za mlade fudbalere od 2006. do 2011. godišta. Turnir ” Saint Johns super kids” organizuje škola fudbala Crvena zvezda Užice, a okuplja preko sto ekipa iz naše i okolnih zemalja. Učešće je uzelo i preko sto malih lazarevačkih fudbalera, škole fudbala: fudbalskog kluba ”Kolubara”, ”Kalimero” i ” Real 28”. Predsednik škole fudbala ”Kalimero” Darko Stojanović je istakao da sve protiče u najboljem redu, kao i da su se na svom prvom turniru i deca i treneri predstavili u najlepšem svetlu.

Na već tradicionalnom VII međunarodnom ”Saint Johns super kids” turniru u fudbalu od 1. do 5. maja učešće je uzelo tri škole fudbala iz Lazarevca. Ovaj svojevrsni praznik fudbala okuplja preko 100 ekipa iz cele Srbije, Crne Gore,  Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i Grčke. Boje Lazarevca po prvi put brani preko 40 malih fudbalera iz škole fudbala ”Kalimero”.

Pored takmičenja, cilj je i da prve fudbalske korake mladi sportisti naprave kroz igru i druženje i pre svega zavole ovaj sport. Organizovan je obilazak Zlatibora, svih atraktivnih turističkih sadržaja, brojne igre i druženja pa čak i proslava rođendana.

Škola fudbala ”Kalimero” planira i učešće na narednim turnirima, koji će doprineti afirmaciji škole ali i talenta mladih fudbalera.

VII međunarodni turnir na Zlatiboru se završava 5. maja, a mališane kao poklon iznenađenje organizatora očekuje i gostovanje popularnog jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Škola fudbala ”Kalimero”: VII međunarodni turnir na Zlatiboru

 • 5. maja 2019. at 15:55
  Permalink

  A gde je pohvala za decake iz skole FK,, Real” 28?Da li znate koja su mesta osvojili?Ponos su grada Lazarevca.

  1
  1
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA