BeogradLazarevacVesti

Škole spremne za 11. maj

Škole će od 11. maja organizovati celodnevni boravak učenika nižih razreda čija su oba roditelja u radnom odnosu. Na teritoriji GO Lazarevac celodnevni boravak dece se organizuje u osnovnim školama: “Knez Lazar“, “Dule Karaklajić“,“Vojislav Voka Savić“, “Diša Đurđević“ u Novom Medoševcu, “Sveti Sava“ u Velikim Crljenima i “Milorad Labudović Labud“ u Baroševcu.

Škole spremne

U okviru priprema za početak rada u saradnji sa nadležnim službama i Štabom za vanredne situacije sprovedene su sve neophodne mere, pre svega vezane za dezifenkciju objekta. Cilj je da budu zadovoljeni svi zdravstveno-higijenski uslovi i boravak dece bezbedan. U Lazarevcu će boravak dece biti organizovan u osnovnim školama: “Knez Lazar“, “Dule Karaklajić“,“Vojislav Voka Savić“, “Diša Đurđević“ u Novom Medoševcu, “Sveti Sava“ u Velikim Crljenima i “Milorad Labudović Labud“ u Baroševcu.

Verica Anđelić
Verica Anđelić

 

Tokom boravka deca će pratiti nastavu putem  televizora, radiće domaći a biće im osmišljeno i slobodno vreme kao i boravak u prirodi. Bitno je da poštuju sve higijenske mere.

U školskim klupamaPored obavezne potvrde o radnom angažovanju oba roditelja bitno je da se u ponedaljak kada dovedete dete u školu pridržavate svih preporuka i mera koje će biti istaknute između ostalog i na vratima škole. O eventualnom izostanku deteta ili njegovom ranijem dolasku neophodno je obavestiti školu. Takođe bitno je pratiti zdravstveno stanje dece i ukoliko se pojave bilo kakvi simptomi respiratorne infekcije obavestiti školu i dete  ostaviti kod kuće.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA