Slobodan Mitrović postao član seniorske reprezentacije Srbije u Kik boksu

Član Kik boks kluba ”Anarchy Gym” iz Lazarevca Slobodan Mitrović i zvanično je član seniorske reprezentacije Srbije. Mitrović je proteklog vikenda u disciplini K1 osvojio državno prvenstvo koje je održano u Novom Pazaru.

Državno prvenstvo u kik boksu najboljih boraca u zemlji u disciplini K1 u Novom Pazaru okupilo je preko 60 klubova iz naše zemlje sa oko 500 takmičara. Uspeh na ovom prvenstvu ostvario je Kik boks klub ”Anarchy Gym” iz Lazarevca, a Slobodan Mitrović je izborio učešće u reprezentaciji.

Sloba Mitrović 1

Sportski život, borbe i uspesi na žalost ne podrazumevaju i egzistenciju, pa Mitrović sve svoje sportske obaveze mora da uskladi i sa poslovnim.

Lazarevac će 21. aprila u SRC ”Kolubara” biti domaćin Prvenstva Beograda. Ova sportska manifestacija se organizuje u saradnji sa Kik boks savezom Srbije, Kik boks savezom Beograda i klubom ”Anarchy Gym”.

Sloba Mitrović 2

Lazarevački kik bokseri prisustvovali su trening seminaru sa legendom svetske borilačke scene Artemom Levinom. Artem je ne samo legenda borliačkog sporta već je i pravi virtouz ringa, tehničar koji gde god da je radio sa kime god da se borio uvek je dominirao i prikazivao raznolike tehnike i taktička nadmudrivanja. Osvajao je prvenstva sveta i Evrope i bio profesionalni evropski i svetski šampion.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA