IzboriLazarevacVesti

SNP vršio proveru zdravlja Lazarevčana pomoću VIP rofes aparata

Opštinski odbor Srpske narodne partije Lazarevac sproveo je akciju provere zdravlja sugrađana pomoću aparata VIP rofes.  U pitanju je aparat koji za 3 minuta snimi funkcionalno i energetsko stanje organizma.

Provera zdravlja

VIP rofes pokazuje trenutno funkcionalno stanje i da li postoji rizik od razboljevanja. Takođe pokazuje psihoemocionalno stanje organizma. Ovaj aparat testira vaše zdravlje, ishranu, fizičku aktivnost, nivo stresa i uticaj štetnih faktora. Iz Srpske narodne partije navode da će akcije provere zdravlja sugrađana biti redovno organizovane u narednom periodu.

Aktivisti SNP

Aparat VIP Rofes ocenjuje opšte stanje organizma i ocenjuje funkcionalno stanje 17 osnovnih organa i sistema organizma. Daje nam priliku da vidimo kako fizički napor na radnom mestu utiče na organizam, zatim stres, neuhranjenost, loše navike, iznenadne promene vremena, životna sredina. VIP Rofes otkriva i psiho emotivno stanje kao i nivo umora, stresa i nervne napetosti.

VIP rofes

Otkriva slaba mesta i predispozicije za bolest i kako se organizam adaptira na faktore životne sredine, izjavila je predsednica resornog odbora za zdravstvo OO SNP-a, Olivera Miladinović Cvejić.

Olivera Miladinović Cvejić
Olivera Miladinović Cvejić

Ovom prilikom pregled zdravlja pomoću aparata VIP rofes je obavilo oko 140 ljudi. Olivera Miladinović Cvejić kaže da i nije zadovoljna zdravstvenim stanjem Lazarevčana, a među najveće probleme današnjeg čoveka, ubraja stres.

Aparat VIP rofes

Resor za zdravstvo Srpske narodne partije u Lazarevcu naglašava da će ovakve i slične akcije, vezane za zdravlje naših sugrađana, biti redovno organizovane u narednom periodu, kao i mnogobrojne edukativne tribine i predavanja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA