BeogradLazarevacVestiZdravlje

Sprovedena akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Lazarevcu

Crveni krst Lazarevac u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije sproveo je redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u Centru za kulturu Lazarevac. U lazarevačkom Crvenom krstu zadovoljni su ovom jesenjom akcijom, jer su građani pokazali još jednom svoju humanost i donirali ovu dragocenu tečnost. Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi sprovodi se i u Rudarskom basenu „Kolubara“, pa će zaposleni u Centralnom remontu moći da daju krv u sredu, 9. novembra, a u Medoševcu dan kasnije.

Akcija dobrovoljnog davalaštva u Lazarevcu

Još jedna uspešna jesenja akcija dobrovoljnog davalaštva krvi realizovana je u Centru za kulturu Lazarevac. Akciju je sproveo Crveni krst Lazarevac u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije.

Dobrovoljni davaoci krvi

Dušan Paunović iz lazarevačkog Crvenog krsta kaže da je dobro što se i sve mlađi ljudi uključuju u akcije dobrovoljnog davalaštva, i time daju dobar primer svojim vršnjacima.

Dobrovoljni davaoci krvi

Pored ovih akcija koje su sprovedene u RB „Kolubara“ i Centru za kulturu, Crveni krst će početkom decembra sprovesti akciju u jednoj lazarevačkoj školi, a krajem godine ponovo u Centru za kulturu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA