ŠTAB ZIMSKE SLUŽBE: Veće količine padavina očekuju se tokom petka i subote

Sneg koji je intezivno padao sinoć od 22 časa na teritoriji grada otežao je odvijanje saobraćaja na ulicama i putevima. Ćišćenje se odvija po prioritetu a ulice prvog i drugog prioriteta u gradskom jezgru su prohodne. Najveći problem je u mesnim zajednicama a na čišćenju snega po selima angažovana je dodatna mehanizacija RB “Kolubara”. Saobraćaj u GO Lazarevac odvija se nesmetano a veće količine padavina očekuju se tokom petka i subote, kaže Aleksandar Bulatović šef Štaba zimske službe GO Lazarevac.

Ulice u centralnom gradskom jezgru prohodne su a zahvaljujući službama koje su angažovane na čišćenju snega i leda u GO Lazarevac, nije bilo većih problema u saobraćaju.

Aleksandar-Bulatović
Aleksandar Bulatović, šef Štaba zimske službe GO Lazarevac

Na državnom putu 363 na deonici Rudovci-Kruševica jutros se prevrnuo autobus SP “Lastra”. Ova deonica je u nadležnosti JP “Putevi Srbije” a po našim saznanjima ta deonica je bila očišćenja i prohodna za saobraćaj, kaže Aleksandar Bulatović, šef Štaba zimske službe GO Lazarevac.

Zbog čišćenja puteva u mesnim zajednicama angažovana je dodatna mehanizacija RB “Kolubara” koja će tokom dana i noći biti na terenu i uklanjati sneg po selima, kaže Bulatović.

Prema njegovim rečima u toku petka i subote očekuju se još veće padavine.

Zbog najavljenih padavina Štab zimske službe GO Lazarevac biće u pripravnosti i stalnom 24-časovnom dežurstvu, napomenuo je Bulatović.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA