LazarevacVestiZdravlje

Studio Mia Body Space Lazarevac organizovao humanitarnu akciju za Kostu Leševića

Fitnes studio Mia Body Space Lazarevac organizovao je humanitarnu akciju u cilju prikupljanja novčanih sredstava za dalje lečenje dečaka Koste Leševića. Svi zainteresovani sugrađani imali su priliku da u periodu od 31. januara do 14. februara uplate promotivni paket vredan 140 evra i da mesec dana vežbaju u ovom studiju, a deo novca bio je namenjen u humanitarne svrhe. U ovom fitnes studiju kažu da su zadovoljni brojem sugrađana koji su se uključili u akciju, a 14. februara organizovana je dečija radionica sa animatorima i mađioničarem za mališane.

Mia Body Space Lazarevac

Fitnes studio Mia Body Space Lazarevac uključio se u prikupljanje novčanih sredstava za lečenje dečaka Koste Leševića. Svi građani imali su u periodu od 31. januara do 14. februara priliku da uplate promotivni paket vredan 140 evra, a deo novčanih sredstava je namenjen za Kostino lečenje. U ovom studiju zadovoljni su odzivom Lazarevčana, a 14. februara su za mališane organizovali radionice na kojoj su nastupili mađioničar i animatori.

Žurka za mališane u Mia Body Space Lazarevac

Ovom prilikom za nastavak Kostinog lečenja prikupljeno je 600 evra, a novac je na račun dečakove majke uplaćen 17. februara. U Fitnes studiju Mia Body Space Lazarevac kažu da ovo nije jedina humanitarna akcija u kojoj će učestvovati, čime postaju jedna od društveno odgovornih kompanija koja posluje na teritoriji Opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA