BeogradHranaLazarevacPoljoprivredaVesti

Sutra u Lazarevcu bazar „Moj špajz“

Tradicionalni, prodajni bazar poljoprivrednih proizvoda „Moj špajz“, u organizaciji Centra za kulturu Lazarevac, biće održan u petak 15. oktobra na platou kod Rudarske česme od 9 do 18 časova. Na bazaru će se predstaviti 40 izlagača koji će posetiocima ponuditi svoje proizvode. Jedan od učesnika ovogodišnje manifestacije biće Milijan Stojanić, Ginisov rekorder i najtrofejniji srpski kuvar, koji će u sklopu bazara imati svoju tezgu i promovisaće zbirku recepata „Srpski narodni kuvar“.

Bazar Moj špajz

Prodajni bazar poljoprivrdnih proizvoda „Moj špajz“ biće održan u petak 15. oktobra na platou ispred Rudarske česme, sa početkom od 9 časova. Svoje proizvode predstaviće ukupno 40 izlagača, pa će to biti idealna prilika za sve posetioce da kupe zimnicu, kolače, rakiju i mnoge druge domaće proizvode.

Moj špajz, prodajni bazar

Na ovogodišnjem izdanju bazara „Moj špajz“ predstaviće se proslavljeni srpski kuvar i Ginisov rekorder Milijan Stojanić. On će na svojoj tezgi promovisati zbirku recepata „Srpski narodni kuvar“.

Sve popularnija manifestacija „Moj špajz“ organizuje se u Lazarevcu od 2015. godine, a bazar nije bio održan jedino prošle godine zbog loše epidemiološke situacije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA