BeogradLazarevacVesti

Svečano otvoren kafe restoran i igraonica „Posejdon“

Kafe restoran i igraonica “Posejdon“ svečano su otvoreni u Lazarevcu. U samom centru grada posetiocima će biti na raspolaganju dve bašte, igraonica za decu, kafe i restoran. Na poslednjem spratu objekta otvara se vrtić “Raša i Maša“ sa kapacitetom za preko 100 mališana, a kuhinja restorana “Posejdon“ snabdevaće hranom sve objekte ovog vrtića.

U prelepom ambijentu objekta “Posejdon“ možete na miru da ručate ili sa uživanjem popijete kafu dok se vaši mališani bezbedno igraju u igraonici. Lazarevac je dobio novo mesto koje obiluje dešavanjima za decu i odrasle, sa prelepom velikom baštom koja je pravi kutak za one koji traže zelenu oazu i trenutak mira u centru grada, kao i terasom okrenutom ka centralnoj gradskoj zoni.

Da će restoran oduševiti sve sladokusce potvrdio nam je bogat i prelepo dekorisan ketering tokom svečanog otvaranja. Prvo radno veče “Posejdona“ obeleženo je i nastupima “Zvezda Granda“.

I dok su igraonica i restoran po svom sadržaju idealni za porodični predah, posebna pažnja posvećena je adaptaciji i uređenju dečijeg vrtića, novog objekta “Raša i Maša“.

Nema sumnje da će ovo postati vaše omiljeno mesto na kojem ćete provoditi prolećne, letnje i jesenje dane sa decom, ali i odlaziti u večernje izlaske sa partnerom, prijateljima, kolegama… “Posejdon“ Vam stoji na raspolaganju.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA