Svečanom akademijom počela je manifestacija „Dani Knezove škole“

Priredbom u Centru za kulturu Lazarevac počela je manifestacija „Dani Knezove škole“ koju svake godine organizuju učenici i nastavnici Osnovne škole „Knez Lazar“. Nizom aktivnosti koje će se organizovati tokom ove nedelje, biće obeležen jubilej, 25 godina postojanja ove škole. U narednih nekoliko dana biće organizovane posete Dnevnom centru i klubu za starije, druženje sa proslavljenim odbojkašem Vanjom Grbićem, čišćenje dvorišta škole i brojne druge akcije.

Učenici i nastavno osoblje tradicionalno nizom akcija organizuju manifestaciju „Dani Knezove škole“ u okviru koje obeležavaju dan svoje škole. Škola „Knez Lazar“ počela je da se gradi 1989. godine a prve učenike je primila u septembru 1994. Bilo je raznih izazova tokom svih ovih godina, rekla je direktorka Slavica Sunajko.

Direktorka „Knezove“ škole Slavica Sunajko zadovoljna je nastavnim osobljem a pre svega učenicima koji iz godine u godinu postižu sve bolje rezultate na mnogim opštinskim i gradskim takmičenjima iz gotovo svih predmeta.
Priredba koja je organizovana u Centru za kulturu zapravo je jedan vid retrospektive onoga što su učenici pripremali u prethodnom periodu.

U okviru manifestacije ”Dani Knezove škole” osnovci će uzeti učešće i u akciji ”Trash izazov” koja se organizuje u Srbiji ali i svetu. Ona okuplja sve one koji žele da očiste grad, ozelene ga i animiraju sugrađane da se priključe ovom eko izazovu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA