Svi putni pravci prohodni, Štab zimske službe dežura 24 sata

Svi putni pravci na teritoriji GO Lazarevac prohodni su a opštinski Štab zimske službe u pripravnosti je 24 sata svakog dana. Angažovana je sva neophodna mehanizacija, a samo deo iste je na ulicama jer je i slab intezitet snega, kaže Mile Ranković, šef Štaba zimske službe. Vreme nam ide na ruku i očekujemo da se sneg brzo otopi ali smo spremni  za novi talas koji se najavljuje za večeras. Iako na putevima nema snega i leda preporuka vozačima je da smanje brzinu i uvek se pridržavaju ograničenja u naseljenim područijima, kaže Ranković.

Prohodne ulice u Lazarevcu

Zimska služba GO Lazarevac spremno je dočekala prvi sneg u ovoj godini. Već odavno smo uveli dvadesetčetvoročasovna dežurstva a sva neophodna mehanizacija je na raspolaganju, tako da nismo imali većih problema sa prvim snegom u ovoj godini, kaže za RTV GEM Mile Ranković.

Mile Ranković
Mile Ranković

Dodaje da im i vreme ide na ruku jer se sneg topi i brzo je prestao da pada i da su probleme imali jedino u Drenu, gde je sleteo autobus u ranim jutranjim satima i u Velikim Crljenima, na brdu kod groblja gde ima više snega.

Ukoliko naši sugrađani budu imali bilo kakvih problema na putevima u svojim mesnim zajednicama, neophodno je da kontaktiraju Štab zimske službe na broj telefona 011/ 8123-128.

Ranković je zamolio i sve građane da ukoliko budu nastavljene padavine, sneg čiste ispred svojih ualaza u zgrade ili poslovne objekte a da je ostalo u nadležnosti Javnih preduzeća.

Preporuka vozačima je da smanje brzinu, i uvek se pridržavaju ograničenja u naseljenim područijima. Snežne padavine očekuju se i tokom noći.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA