BeogradLajkovacVesti

Takmičenje u pecanju na plovak u kategoriji seniora i pionira u Lajkovcu

Opštinska organizacija sportskih ribolovaca „Šaran“ iz Lajkovca organizovala je šestu godinu za redom klupsko takmičenje u pecanju na plovak u kategoriji seniora i pionira. Tradicionalno, organizovano je takmičenje i u kuvanju riblje čorbe za učesnike iz Lajkovca i drugih gradova. Takmičenje je održano na Jolića vodenici.

Udruženje “Šaran“, šestu godinu za redom na obali reke Kolubare organizuje takmičenje u pecanju na plovak i bira najbolje skuvanu riblju čorbu. Ove godine nešto je manji broj učesnika zbog loših vremenskih prilika i velike količine kiše koja u prekidima pada u gotovo celoj zemlji.

Saša-Pivić
Saša Pivić, predsednik udruženja „Šaran“

Želeo bih da pohvalim sekciju pionira, koja se odavala u masovnom broju i imali su 26 takmičara, 12 takmičara seniora, 9 kotlića. Crveni meteoalarm koji je najavljen je poremetio čitavu manifestaciju – dodao je Saša Pivić, predsednik udruženja „Šaran“.

Manifestaciju je i ove godine na Ivanjdan organizovalo udruženje, koje po tradiciji proslavlja svoj dan. Za sve učesnike i najbolje takmičare, kao i prethodnih godina, obezbeđene su nagrade, pehari, medalje, diplome.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA