TEK bez trenera, Lazarević podneo ostavku

Fudbaleri TEK-a ostali su bez šefa stručnog štaba. Mladi stručnjak Aleksandar Lazarević, rešio je da se povuče sa kormilara “energetičara”. Tu odluku je doneo praktično, odmah posle utakmice poslednjeg jesenjeg kola i poraza od Teleoptika od 6:0. Svoju ostavku, razumljivo, prvo je saopštio čelnicima srpskoligaša iz Velikih Crljena.

tek

TEK je prvi deo sezone završio na skromnom 11. mestu sa 26 osovojenih bodova. Na kraju prvenstva ispada veći broj klubova, pa se Crljenčani praktično nalaze u grupi timova koji će se briti za opstanak u ovom rangu. Sada je na rukovodstvu plavo-belih da u narednom periodu imenuju novog šefa stručnog štaba koji će ekipu da povede u susret drugom delu prvenstva na terenima Srpske lige – Beograd.

 

 

 

 

 

 

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “TEK bez trenera, Lazarević podneo ostavku

  • 5. decembra 2020. at 01:36
    Permalink

    Velikim Crljenima je neophodna fekalna kanalizacija, a ne FK TEK-Sloga u srpskoj ligi, da bi nekakav umišljeni „političar“, tzv. Riva, lečio svoje komplekse. Trenutno i ako je već zima na pragu, u Velikim Crljenima su svakodnevna isključenja pitke vode, pet do šest puta u 24h, u šta GEM INFO može da se uveri na terenu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *