Tijana Davidovac nova predsednica lazarevačkih naprednjaka

U skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac održana je izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac kojoj je prisustvovao predsednik Izvršnog odbora SNS- a Darko Glišić. Na dnevnom redu našla se jedna tačka, izbor novog predsednika Opštinskog odbora SNS Lazarevac, na kojoj je umesto dosadašnjeg predsednika lazarevačkih naprednjaka Bojana Stevića jednoglasno imenovana Tijana Davidovac, master ekonomije i narodna poslanica u Skupštini Srbije. Po postavljanju na funkciju, Davidovac se u svom obraćanju zahvalila dosadašnjem predsedniku Steviću na velikom zalaganju i radu i dodala da će se potruditi da opravda poverenje kolega.

Izborna skupština SNS Lazarevac

Izborna skupština Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Lazarevac održana je u skupštinskoj sali opštine Lazarevac. Jedina tačka dnevnog reda odnosila se na izbor novog predsednika Opštinskog odbora naprednjaka. Umesto dosadašnjeg prvog čoveka lazarevačkog SNS-a Bojana Stevića, jednoglasno je izabrana Tijana Davidovac, master ekonomije i narodna poslanica.

Glišić i Davidovac
Glišić i Davidovac

Zahvalila je svima na podršci i dodala da se nada da će zajedničkom saradnjom sa kolegama opravdati poverenje čelnih ljudi u stranci.

Darko Glišić
Darko Glišić

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić čestitao je stranačkim kolegama na uspešnoj skupštini i na poruci sloge koju su poslali u javnost.

Izborna skupština SNS Lazarevac

Za nas, današnjom skupštinom izbori su raspisani i mi smo u izbornoj kanpanji. Bili ti izbori održani za tri, šest, devet ili 12 meseci, mi ćemo koliko od sutra za te izbore da se spremamo, i siguran sam da će rezultat biti nikad bolji, poručio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Tijana Davidovac nova predsednica lazarevačkih naprednjaka

 • 7. decembra 2022. at 23:09
  Permalink

  Malo morgen.
  I na prošlim su bili u padu.
  Opozicija nikad jača.

  2
  1
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA