LazarevacObrazovanjeVesti

Tokom aprila počeo sa radom portal „Moja srednja škola“

Specijalizovani portal „Moja srednja škola“ kojim upravlja Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja  posvećen je učenicima osmog razreda osnovnih škola.  Ova platforma  ima za cilj lakšu realizaciju svih aktivnosti vezanih za prijemni ispit, završni ispit i upis u srednje škole, izjavila je za geminfo predsednica Aktiva direktora osnovnih i srednjih škola Verica Anđelić.

OŠ "Knez Lazar"

Portal pod nazivom „Moja srednja škola“  namenjen je učenicima osmog razreda osnovnih škola čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave. Sajt je posvećen  završenom ispitu za školsku 2020/2021. godinu  i prijemnom ispitu i upisu u srednje škole

Učenici završnog razreda osnovnih škola putem jedinstvene šifre mogu pristupiti sajtu.  Elekstronskim putem omogućeno je podnošenje prijave za polaganje prijemnog ispita, podnošenje prigovora na rezultate završnog ispita , podnošenje elekstronske liste želja kao i podnošenje prijave za upis u srednju školu.

Nakon povratka u školske klupe , od 10. maja učenici će nastaviti sa pripremom za završni ispit koji je planiran za  23, 24. i 25. jun.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA