BeogradLazarevacVesti

Tradicionalno druženje penzionera u restoranu „Imperija“

Više od 500 penzionera, koji su članovi opštinske organizacije Udruženja penzionera Lazarevac, prisustvovalo je tradicionalnom druženju u restoranu „Imperija“. Druženju penzionera prisustvovao je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević sa saradnicima koji je najavio nastavak podrške i pomoći najstarijim sugrađanima.

Restoran „Imperija“ bio je ispunjen smehom, pesmom i toplim razgovorima dok su penzioneri uživali u bogatom meniju i prijateljskoj atmosferi. Ovo tradicionalno okupljanje penzionera postalo je nezaobilazan deo dešavanja u Lazarevca, promovišući međugeneracijsku solidarnost i podršku među sugrađanima. Podršku penzionerima pružila je i ovaj put GO Lazarevac a predsednik Bojan Stević zahvalio se svojim najstarijim sugrađanima i obećao kontinuiranu podršku opštine.

U svom govoru, predsednik Stević istakao je značaj penzionera za lokalnu zajednicu i obećao „Naši najstariji sugrađani igraju ključnu ulogu u očuvanju tradicije i duha zajednice. Njihova iskustva i mudrost su neprocenjivi resursi. Opština Lazarevac će nastaviti pružati podršku kroz različite programe i inicijative kako bi se olakšao život našim penzionerima“.

Nakon predsednikovog obraćanja, penzioneri su izrazili zahvalnost na podršci i izrazili nadu da će se ovakva okupljanja nastaviti i u budućnosti. Udruženje penzionera Lazarevac i lokalna uprava izražavaju zahvalnost svima koji su doprineli uspehu ovog događaja i raduju se budućim inicijativama koje će unaprediti kvalitet života penzionera u Lazarevcu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA