BeogradLazarevacSportVesti

Trofej Beograda u pecanju na plovak na Staroj Očagi u nedelju 12. septembra

U organizaciji Asocijacije sportskih ribolovaca Beograda na jezeru stara Očaga biće održan Trofej Beograda za mlađe kategorije u pecanju na plovak. Domaćin ovog takmičenja koje će biti održano u nedelju 12. septembra je Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca. Trofej Beograda se u Lazarevcu održava treću godinu zaredom a takmičiće se oko 60 najboljih mladih ribolovaca iz cele Srbije. Takmičenje počinje u 10 i trajaće do 13 časova, kada će biti podeljeni pehari i nagrade.

Pecanje na Staroj Očagi

Treću godinu zaredom na jezeru Stara Očaga biće održan Trofej Beograda u pecanju na plovak za mlađe kategorije. Na ovom takmičenju će učestvovati oko 60 mladih ribolovaca iz svih krajeva Srbije a domaćin je Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca. Voda je dobrog kvaliteta, teren pristupačan a u jezeru ima više vrsta ribe.

Pecanje na Staroj Očagi

Članovi vreočke Turbine učestvovaće u više kategorija. Nadaju se dobrim rezultatima. Ova godina za ribolovce Turbine je uspešnija nego prethodne, kaže Milutin Ranković.

Mlada takmičarka Anja Ranković osvojila je drugo mesto na Državnom prvenstvu koje je održano u Smederevu.

Anja Ranković
Anja Ranković

Pored uspeha mladih ribolovaca, i seniori Turbine mogu da se pohvale zapaženijim rezultatima ove godine.

Trofeji SRD Turbina

Svi uspesi u poslednje vreme postignuti su i zahvaljujući opštini Lazarevac, Mesnoj zajednici Vreoci i Asocijaciji sportskih ribolovaca Beograda. Nakon Trofeja Beograda Turbinu već u nedelju 19. septembra na Staroj Očagi očekuje klupsko takmičenje  u pecanju na plovak.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA