LazarevacSportVesti

Turbina sa novim trenerom u susret narednoj sezoni

Mnoge je iznenadila ostavka trenera Nebojše Miloševića, ali čelnici Turbine su munjevito reagovali i odmah su imenovali novog trenera. Na klupu je seo Igor Marković, koji je već imao priliku da predvodi zonaša iz Vreoca. “Turbosi” rade po posebnom programu uz poštovanje mera koje je odredio krizni štab, zbog koronavirusa.

Mladi stručnjak ističe da nije lako, ali u isto vreme se nada da će se situacija koliko-toliko normalizovati, što će fudbal vratiti u uobičajne tokove.

Fudbaleri Turbine

“Da je lako nije, ali drugog izbora nemamo. Pokušaćemo da se što je moguće bolje pripremimo i na taj način dočekamo start novog prvenstva. Beogradska zona je uvek bila kvalitetno takmičenje, pa će tako da bude i ovoga puta” – kaže Marković.

Mladi stručnjak ističe da se brzo upoznao sa igračkim potencijalom i kaže da mu nije bilo potrebno previše vremena na privikavanje na na novu-staru sredinu. Marković smatra da Turbinin spoj mladosti i iskustva treba da donese kvalitet u novom prvenstvu.

Povratnik na klupu Turbine smatra da bi nejgov tim u novom prvenstvu trebalo da zauzme poziciju medju pet-šest najboljih timova.

“Ako nam se ukaže prilika za nešto više, pokušaćemo da je i iskoristimo” – naglasio je Igor Marković.

Kao i ostali timovi i Vreočani kontrolne utakmice igraju bez prisustva publike.

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Turbina sa novim trenerom u susret narednoj sezoni

  • Cika P....

    Buljinog za trenera,javi se Buljinnnnnnnnnn

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA