LazarevacVesti

U Lazarevac stiže investicija vredna 2 miliona evra

Nemačka kompanija IGB Automotive, sa sedištem u Inđiji, kupovinom proizvodnih objekata na Ibarskoj magistrali kod jezera Očaga, najavila je otvaranje novog pogona u Lazarevcu. Menadžer kompanije IGB, koja se, između ostalog, bavi proizvodnjom grejača za sedišta, Dalibor Berić rekao je da će u početku biti zaposleno minimum 150 ljudi sa tendencijom rasta do 500 zaposlenih. Kompletnu investiciju, vrednu 2 miliona evra finansira nemačka kompanija IGB Automotiv. Predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo dolaskom ove kompanije koja sarađuje sa velikim automobilskim gigantima.

Kompanija IGB Automotive

Kompanija IGB Automotiv koja se bavi proizvodnjom grejača za sedišta, grejača za volane, senzora za okupiranost sedišta automobila, kablova za grejače sedišta, električnih kontrolnih jedinica i ventilatora motora, kupovinom objekata u blizini jezera Očaga u Lazarevcu, najavljuje svoj dolazak u našu opštinu a samim tim i otvaranje novih radnih mesta.

Kompanija IGB

Prvi čovek opštine Lazarevac Bojan Stević rekao je da je zadovoljan ovom investicijom, čija je ukupna vrednost 2 miliona evra, a koju je obezbedila sama kompanija IGB. Stević je podsetio da se Lazarevac nalazi u blizini dve važne saobraćajnice kao i Beograda, što je od velikog značaja za ovog investitora.

Bojan Stević
Bojan Stević

Kupovinom proizvodnih objekata na Ibarskoj magistrali u Lazarevcu,  kompanija IGB će u početku zaposliti najmanje 150 ljudi, a plan je da posao dobije i do 500 ljudi, rekao je menadžer kompanije Dalibor Berić.

Dalibor Berić
Dalibor Berić

On kaže da se proizvodnja u Lazarevcu neće razlikovati od one u Inđiji, te da će biti ispoštovani svi svetski standardi automobilske industrije, jer to pre svega zahteva matična kompanija sa sedištem u Nemačkoj.

Kompanija IGB

Fokusiranost na ciljeve, poverenje u ljude, posvećenost, edukacija i rad osnovni su postulati uspešnog poslovanja svih ovih godina. IGB odlučno nastavlja dalje, pronalazeći nova rešenja i put do poslovnog uspeha, koji daje sigurnost svima nama, poručuju iz kompanije IGB Automotive.

image_pdfKreiraj PDF dokument

3 thoughts on “U Lazarevac stiže investicija vredna 2 miliona evra

 • Slavica

  Kada se otvara fabrika,i gde se prijsviti.

  Reply
 • Kako da se dođe do posla u toj kompaniji i gde se prijaviti ? Sin mi je nezaposlen.

  12
  3
  Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA