U Lazarevcu održan IV turnir za mlade boksere “Ljuba Vrapče”

U organizaciji Dragoljuba Radovića ispred Bokserskog saveza Srbije i domaćina BК Grejtest u Lazarevcu je održan četvrti po redu turnir za mlade i perspektivne boksere pod imenom “Ljuba Vrapče”. Učestvovali su klubovi iz Mađarske, Bugarske, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Srbije.
Foto: Boks klub Grejtest
Foto: Boks klub Grejtest

Za turnir je bilo prijavljeno blizu sto boksera i bokserki, a organizatori su uspeli da upare čak 30 parova. Domaćin je izveo sedam takmičara od kojih je pet meč završilo pobedama, a dva takmičara tesno izgubila svoje borbe. Pobede su ostvarili kadet Lazar Petrović do 52kg, kadet Sava Stevanović do 80 kg, junior Zoran Lesendrić do 70kg, mladi Aleksa Ristić do 69kg i senior i kapiten Nikola Кamaljević do 81kg.

Foto: Boks klub Grejtest
Foto: Boks klub Grejtest

Po mišljenju žirija najbolja borba bila je između ovogodišnjih učesnika EP za kadete u Gruziji, Save Stevanovića i Rinalda Baloga iz Mađarske. Za najboljeg tehničara proglašen je Filip Božović iz Crne Gore. Najbolji bokser ove revije bio je Edin Suljić. Najbolji sudija Miloš Danilović. Domaćin je uručio i zahvalnice za saradnju od samog osnivanja kluba trenerima Momčilu Zlatičaninu, Borislavu Georgijevu i Ferencu Torteliju.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA