U Lazarevcu otvoren treći prodajni objekat apoteke Dr Max

Nakon uspešnog pozicioniranja i višegodišnjeg rada na lazarevačkom tržištu, Zdravstvena apotekarska ustanova ”Viva”, koja posluje u okrilju ”Dr Max” grupe, svečano je otvorila još jedan prodajni objekat u našem gradu. Nova, treća po redu apoteka otvorena je u ulici Janka Stajčića 4/a. Na sam dan otvaranja obezbeđeni su pokloni za sve kupce.

Strogom selekcijom dobavljača obezbeđen je kvalitetan asortiman u apotekama, koji čine pored redovnih lekova, i brojni dijetetski suplmeneti, kozmetika, šminka. Jedno od obeležja apoteke ”Viva” je stručni kadar koji spaja tradiciju i moderno, pružajući profesionalne usluge i izradu magistralnih preparata.

Apoteka ima potpisane ugovore sa RFZO kao i sa Fondom vojnih osiguranika.

Vesna Vujošević, direktor Zdravstvene ustanove apoteka "Viva" Obrenovac
Vesna Vujošević, direktor Zdravstvene ustanove apoteka “Viva” Obrenovac

U okviru promotivnih i savetodavnih aktivnosti sve zainteresovane sugrađane, u unapred određenim terminima očekuju eminentni doktori, a dva puta mesečno organizuje se ‘’Derma vikend’’. Pored promotivnih cena kozmetičkih proizvoda pacijenti mogu dobiti brojne preporuke o stanju svoje kože, izmeriti krvi pritisak, nivo šećera u krvi…

U novootvorenom objektu u ulici Janka Stajčića 4/a sve kupce tokom 7. i 8. marta očekuje i 20 posto popusta na širok asortiman najkvalitenije dermakozmetike, povodom 8. marta. Pokloni i brojna iznenađenja pripremljeni su za sve kupce tokom promotivnog perioda a ljubazan i stručan kadar uvek spreman da pomogne u odabiru najboljih proizvoda.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA