BeogradKulturaLazarevacVesti

U Lazarevcu promovisana knjiga „Oci otaca“ Nađe Andrejević Keleris

U Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu održana je promocija knjige „Oci otaca“ novinarke Nađe Andrejević Keleris. U knjizi se nalaze autorkini razgovori sa skoro svim pravoslavnim patrijarsima sveta, koje predvodi Njagova Svesvetost vaseljenski Patrijarh Gospodin Vartolomej. Autorka ističe da je zahvaljujući blagoslovu patrijarha Pavla uspela da intervjuiše vaseljenskog Patrijarha Vartolomeja.

Promocija knjige Nađe Andrejević Keleris

Promocija knjige „Oci otaca“ autorke Nađe Andrejević Keleris održana je u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu. U ovoj knjizi se nalaze razgovori autorke sa skoro svim pravoslavnim patrijarsima širom sveta, među kojima i sa vaseljenskim Partijarhom Vartolomejom, za koji je Nađa Andrejević Keleris dobila blagoslov patrijarha Pavla. Knjiga sadrži i dodatak „Kratka istorija hrišćanstva“ i „Pravoslavna geografija“, istakla je autorka.

Nađa Andrejević Keleris
Nađa Andrejević Keleris

Nađa Andrejević Keleris kaže da je u svet crkve i pravoslavlja ušla kada je počela da radi u NIN-u. Dodaje da su razgovori sa patrijarsima mnogo uticali na njen kako privatni tako i poslovni život, i priznaje da su je susreti sa duhovnicima oplemenili.

Promocija knjige Oci otaca u Lazarevcu

Nađa Andrejević Keleris ističe da bi volela da knjiga „Oci otaca“ bude prevedena na grčki, engleski i ruski jezik, što je bila i želja mnogih ljudi sa Bogoslovskog fakulteta, pre svih prof. dr Radovana Bigovića.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA