BeogradLazarevacVesti

U petak 12. juna „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuju 17. akciju dobrovoljnog davalaštva krvi

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuje 12. juna od 10 do 16 časova akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akcija se organizuje u prostorijama udruženja u Tržnom centru „Milenijum“. Inače ovo je sedamnaesta akcija koju je organizovalo ovo udruženje a prikupljeno je više od 2000 jedinica krvi.

Akcija dobrovoljnog davalaštva krvi Ujedinjenih za Lazarevac

Po sedamnaesti put, čim je to epidemiološka situacija dozvolila Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ ponovo organizuje akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Akcija se organizuje 12. juna a očekuje se i ovoga puta veliki broj onih koji će svojim humanim činom produžiti nekome život. Organizovanje akcije u ovom trenutku ima poseban značaj s obzirom da su potrebe velike.

Dr Stevan Bajović
Dr Stevan Bajović

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ redovno učestvuje u humanitarnoj akciji “Čep za hendikep“. Ovu inicijativu će podržati i u narednom periodu.

čep za hendikep

Tokom vanredne situacije povećan je broj sugrađana iz socijalno najosetljivijih grupa koji su od ovog udruženja potražili pomoć i podršku.

Odluka Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ je da ne izađu na izbore, već i dalje ostanu verni svojoj izvornoj ideji vezanoj za humanitarno angažovanje.

Predstojeća akcija dobrovoljnog davalaštva krvi kako se očekuje biće uspešan nastavak humanitarnih aktivnosti udruženja. „Ujedinjeni za Lazarevac“ su do sada organizovala 16 akcija, a prikupljeno je preko 2000 jedinica krvi.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA