BeogradLazarevacVesti

U petak 17. juna UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuje 24. akciju dobrovoljnog davalaštva krvi

U prostorijama UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ u petak 17. juna biće organizovana 24. po redu akcija dobrovoljnog davalaštva krvi. Akcija se organizuje u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije u periodu od 10 do 16 časova. Na prethodnim akcijama koje je udruženje organizovalo prikupljeno je preko 3300 jedinica krvi. Dr Stevan Bajović, član udruženja, pozvao je sugrađane da se odazovu u velikom broju akciji jer su rezerve krvi u ovom periodu na minimumu.

Ujedinjeni krv

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ po 24. put organizovaće akciju dobrovoljnog davalaštva krvi. Svesni činjenice da su tokom leta rezerve krvi na minimumu i ovaj put u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije u svojim prostorijama okupiće ljude dobre volje spremne da daju krv i na taj način spasu živote.

Dr Stevan Bajović
Dr Stevan Bajović

Tokom cele godine u udruženju je aktuelna i akcija „Čep do osmeha“ a zahvaljujući saradnji sa organizacijom iz Novog Sada i doniranim čepovima mnoga deca dobila su ortopedska pomagala.

Čepovi ujedinjeni

Udruženje je u prethodnom periodu organizovalo i memorijalno humanitarni koncert u saradnji sa KUD „Dimitrije Tucović“ za Janu Simić a članovi ističu da su zadovoljni prikupljenim sredstvima jer se odazvao veliki broj naših sugrađana.

Za Janu Simič

Udruženje poziva sve ljude dobre volje da u petak 17. juna dođu u prostorije i doniraju krv, kao i da prate njihov rad na društvenim mrežama gde mogu naći sva obaveštenja vezana za planirane i realizovane akcije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA