U petak promocija knjige Ane Dornik „Ti si ta“, deo prihoda od prodaje knjiga ide u humanitarne svrhe

U svečanoj sali biblioteke „Dimitrije Tucović“ u petak 09. decembra u 18 časova biće promovisana knjiga Ane Dornik „Ti si ta“, žene koja je prošla kroz borbu sa karcinomom dojke. Promociju organizuje naša sugrađanka Marija Komad, koja je takođe izašla kao pobednik iz borbe sa karcinomom, a knjiga Ane Dornik i slična životna borba, spojila je ove dve hrabre žene. Pored promocije knjige, biće odražno i predavanje radiologa, koji će govoriti o preventivi i statističkim podacima, kada je u pitanju karcinom dojke, a deo prihoda od prodaje knjiga biće doniran pacijentima koji imaju onkološke probleme.

Ti si ta

Veliku pomoć u procesu lečenja karcinoma dojke mogu doneti preporuke drugih žena koje su prošle kroz slično iskustvo, a ključna je i dostupnost stručnih saveta. To je i bio moto Ani Dornik da napiše jednu vrstu autobiografije i u knjizi „Ti si ta“ opiše svoju borbu sa karcinomom iz koje je izašla kao pobednik. Slična životna priča spojila je Mariju Komad, našu sugrađanku i Anu Dornik. Zajedničkim snagama ove dve žene odlučile su da svoju podršku pruže ljudima koji vode slične borbe. Meni je podrška mojih sugrađana u danima lečenja bila vetar u leđa a knjiga Ane Dornik upravo i jeste puna motivacije i snažnih poruka koje ženama sa karcinom daju snagu da istraju u borbi, kaže Marija Komad za RTV GEM.

Kupovinom knjige pomažete ženama obolelim od karcinoma dojke jer se deo novca odvaja u humanitarne svrhe. Volele bi da deo novca doniramo Onkologiji ali i da knjigu „Ti si ta“ poklonimo ženama koje se leče na institutu, kaže Marija Komad.

Marija Komad
Marija Komad

Ana Dornik ovom knjigom pruža podršku ženama koje prolaze kroz najteži životni period ali i podseća sve zene da ostanu sebi važne i da uvek postoji druga strana životnih izazova.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA