BeogradLazarevacVesti

U prostorijama Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ u petak akcija dobrovoljnog davanja krvi

U prostorijama Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“, u saradnji sa Institutom za Transfuziju krvi Srbije u petak 13. oktobra biće održana 28. po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi. Do sada je prikupljeno oko 3900 jedinica krvi tokom prethodnih akcija, i podrška lokalne zajednice je od suštinskog značaja, kažu iz Udruženja. Akcija će se održati u petak, 13. oktobra, od 10 do 16 časova, u prostorijama udruženja u TC „Milenijum“.

Rekordan broj prikupljenih jedinica krvi na prethodnim akcijama pokazatelj je da su Lazarevčani solidarni ljudi spremni da pomognu i daju svoj doprinos u spašavanju života. Akcija, 28. po redu, koju UG „Ujedinjeni za Lazarevac“ organizuju u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije, samo je jedna u nizu humanitarnih koju ovo udurženje organizuje kako bi se prikupila dragocena tečnost koja nema cenu.

U petak, 13. oktobra, u prostorijama Udruženja u periodu od 10 do 16 časova biće upriličena akcija a organizatori očekuju rekordan broj. Zbog velike zainteresovanosti dežuraće dve ekipe i biće postavljeno šest kreveta a svi koji su u mogućnosti pozvani su da budu deo ovog nesebičnog čina solidarnosti, kaže dr Stevan Bajović, član UG „Ujedinjeni za Lazarevac“.

Ova akcija služi kao podsetnik da zajedničkim naporima možemo napraviti veliku razliku u našim zajednicama i doprineti boljem i sigurnijem okruženju za sve građane naše zemlje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA