BeogradLazarevacVesti

U Stepojevcu organizovan doček za mladiće sa Kosova, koji pešače od 17. maja

Mladići iz Kosovskog Pomoravlja, koji su 17. maja krenuli pešice za Beograd na skup koji Srpska napredna stranka organizuje 26. maja, juče su prošli kroz Stepojevac gde su ih dočekali meštani, kao i predstavnici opštine. Za Beograd su krenuli stanovnici Leposavića, Severne Mitrovice i Kosovskog Pomoravlja.  Iz Leposavića je krenula grupa od 23 mladića koji nose majice na kojima piše „Za Srbiju, za Vučića, Srbi sa Kosova i Metohije“. Zahvalili su se Lazarevčanima na dočeku i istakli da im ništa nije teško jer su odlučni u nameri da prepešače 500 kilometara i na taj način pruže podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Doček za Srbe sa Kosova

Grupa od 23 mladića iz Kosovskog Pomoravlja pre sedam dana krenula je pešice put Beograda kako bi 26. maja prisustvovala mitingu koji SNS organizuje pod nazivom“Srbija nade“. Ovi mladići moraće da prepešače 500 kilometara do petka a kako kažu jedni motiv im je da na ovaj način pruže punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Mladići sa Kosova

U sredu popodne mladići su prošli kroz Stepojevac gde su ih dočekali meštani ali i predstavnici GO Lazarevac. Uz pogaču i so, kako nalažu naši običaji i osveženje, Lazarevčani su im se zahvalili na ovom gestu i pružili im punu podršku. Predsednik opštine Bojan Stević zahvalio se mladićima koji pešače i istakao da  je ovo zaista plemenit cilj i lep način da se pruži podrška predsedniku države ali i narodu sa Kosova.

Stević dočekao mladiće sa Kosova

Mladići su danas nastavili put ka Beogradu a u petak 26. maja prisustvovaće mitingu SNS pod nazivom „Srbija nade“, koji će biti održan ispred Narodne Skupštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA