BeogradLazarevacVesti

U Stepojevcu završeno asfaltiranje ulice Vladimira Nazora

Na inicijativu Saveta mesne zajednice Stepojevac završeno je asfaltiranje ulice Vladimira Nazora u dužini od 480 metara. Radove je finansirao Grad Beograd, a radove je izvodilo preduzeće Beograd put, rekao je predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić koji je sa saradnicima obišao radove.
Bojan Sinđelić

Prilikom obilaska radova, predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić je izrazio zadovoljstvo radom Saveta Mesne zajednice Stepojevac na, kako je rekao, požrtvovanom radu u korist svih žitelja ovog mesta.

Ulica Vladimira Nazora u dužini od 480 metara, asfaltirana je u skladu sa zahtevom građana mesne zajednice Stepojevac. Radovi na asfaltiranju finasirani su sredstvima Grada Beograda u skladu sa godišnjim planom JP „Putevi Beograda“, a radove je izvodilo JKP „Beograd put“.

Predsednik mesne zajednice Stepojevac Ratko Jeftić izrazio je zadovoljstvo završenom ulicom i zahvalio predsedniku opštine i članovima Veća što prepoznaju potrebu da se ulice u Stepojevcu, mestu koje se širi sve više asfaltiraju.

Aleksandar Bulatović

Prilikom obilaska završnih radova na asfaltiranju ulice Vladimira Nazora, predsednik gradske opštine Lazarevac Bojan Sinđelić zahvalio se rukovodstvu Grada Beograda na razumevanju i izdvojenim sredstvima za izvođenje radova, koji će značajno uticati na bezbednost svih učesnika u saobraćaju, ali i na kvalitet života građana ovog dela Stepojevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA