BeogradLazarevacSportVesti

U subotu Opštinsko prvenstvo u šahu za osnovce

Opštinsko prvenstvo osnovnih škola sa teritorije opštine Lazarevac u šahu biće održano u subotu 25. februara u područnom odeljenju Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću. Organizator takmičenja je šahovski klub Kolubara a očekuje se učešće oko 50 šahista. Igra se ukupno sedam kola, a tempo je 15 minuta po igraču. Najbolji sa prvenstva plasiraće se na Gradsko takmičenje koje će biti organizovano u martu mesecu, izjavila je direktorka Šahovskog kluba Kolubara Slađana Nedeljković.

Prvenstvo u šahu

U organizaciji Šahovskog kluba Kolubara, u subotu 25. februara sa početkom od 10 časova biće održano Opštinsko prvenstvo osnovnih škola sa teritorije opštine Lazarevac u šahu. Turnir će biti održan u područnom odeljenju Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću, a očekuje se učešće oko 50 takmičara.

Prvenstvo u šahu za osnovce

Najbolji šahisti sa Opštinskog prvenstva plasiraće se na Gradsko takmičenje koje će biti održano u martu mesecu. Šahovski klub Kolubara nedavno je osnovao i žensku sekciju, u cilju promovisanja ovog sporta u Lazarevcu.

Kotizacija za Opštinsko prvenstvo osnovnih škola se ne plaća, napominju u Šahovskom klubu Kolubara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA