U toku ove godine počinje izgradnja sportske hale u Barajevu

Izgradnja sportske hale u opštini Barajevo trebalo bi da počne tokom ove godine, rekao je u novogodišnjem intervjuu za televiziju Gem predsednik ove opštine Slobodan Bata Adamović. U toku je izrada projektne dokumentacije a obezbeđena je i lokacija i ona će se graditi po najsavremenijim standardima a nalaziće se u naselju Gaj.

Prošla godina bila je dobra, mnogo toga je urađeno ali naravno, moglo je i više, priznaje prvi čovek opštine Barajevo Slobodan Bata Adamović. Veliki problem zadesio je ovu opštinu u junu mesecu prošle godine kada su usled poplava mnoga domaćinstva pretrpela veliku materijalnu štetu a uništeno je i šetalište uz reku Barajevicu, čija je sanacija, uz pomoć Grada Beograda u toku. Među kapitalnim investicijama u 2019. godini Adamović navodi izgradnju moderne sportske hale u naselju Gaj.

Radovi na izgradnji sekundarne vodovodne mreže u naseljima Arnajevo i Rožanci će početi tokom januara ove godine, najavio je Adamović.

Saradnja opština Lazarevac i Barajevo je odlična a ove dve opštine trenutno rade na zajedničkom projektu na izgradnji reciklažnog dvorišta, rekao je Adamović, koji je svim građanima poželeo srećne praznike i uspešniju 2019. godinu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA