BeogradLazarevacVesti

U toku završno asfaltiranje dela ulice Janka Stajčića

U delu ulice Janka Stajčića u Šopiću u toku je završno asfaltiranje. Tokom narednih dana očekuje se postavljanje i obeležavanje signalizacije i javne rasvete na ovoj deonici, izjavio je predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević prilikom obilaska radova. Deo ove ulice, u dužini od 950 metara će zvanično biti otvoren za saobraćaj u ponedeljak 1. novembra. Rekonstrukcija drugog dela ulice Janka Stajčića od podvožnjaka do rampe biće započeta tokom sledeće godine, nakon završetka grejne sezone.

Rekonstrukcija dela ulice Janka Stajčića u dužini od 950 metara u Mesnoj zajednici Šopić privodi se kraju. U toku je postavljanje završnog sloja asfalta, a zatim će uslediti postavljanje javne rasvete i uređivanje signalizacije, izjavio je predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević, koji je u nedelju sa saradnicima obišao ove radove. Prema njegovim rečima, rekonstrukcija drugog dela ove ulice, od podvožnjaka do rampe počeće sledeće godine po završetku grejne sezone.

Stević je još jednom građanima uputio izvinjenje zbog kašnjenja radova u ovoj ulici i najavio da će 21. oktobra biti započeta izgradnja fekalne kanalizacije u zaseoku Miletića Beli potok u dužini od 3600 metara, a potom i u Crnim Barama.

Predsednik pštine Bojan Stević nedavno je najavio da će do kraja ove godine biti asfaltirana 22 putna pravca po seoskim mesnim zajednicama na teritoriji Gradske opštine Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA