Učenice OŠ “Vojislav Voka Savić” pobedile na Republičkom takmičenju u odbojci

U Kladovu je 21. i 22. maja održano Republičko takmičenje u odbojci za učenike osnovnih škola. Učenice Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ postigle su veliki uspeh i ubedljivo osvojile prvo mesto. One su odigrale ukupno četiri meča i zabeležile sve četiri pobede. Ovo takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i održava se svake godine a ovo je drugi uspeh učenika „Vokine“ škole u poslednjih deset godina.

Nakon izuzetnog rezultata u Kladovu, odbojkašicama su školski drugari i nastavnici priredili svečani doček. Škola “Vojislav Voka Savić” često postiže dobre rezultate, a ovo je u poslednjih deset godina drugi veliki uspeh. Nastavnik Saša Bogetić ističe da je verovao u uspeh odbojkašica.

Saša Bogetić, nastavnik fizičkog vaspitanja

Na ovom takmičenju bila je jaka konkurencija ali to nije bila prepreka da se dođe do cilja. Učenica “Vokine” škole Lenka Milićević rekla je da su odbojkašice imale punu podršku svojih nastavnika.

Republičko takmičenje u odbojci za učenike osnovnih škola koje je održano u Kladovu organizovano je uz pokroviteljstvo Ministarstva prosvete Vlade Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA